Budapest

Nyheder

      BUDABEST JULEVIDEO — Se den her

 

     

METROLIV MED SMIL        

  BADELIV GIR  BEDRE LIV    KATOLSK MESSE       DANMARKS AMBASSADØR ÅBNER     
           

UDSTILLING OM KØBENHAVN 

 

– “Budapest kaldes Østeuropas Paris. Det er sandt om dagen; men om natter forvandler den sig og minder mere om Østeuropas Berlin – med retrochikke natklubber i alternative byrum.” Sådan indledes en interessant og velskrevet artikel i Informaton. Googl: Information.dk Søg på denne side: Boheme-klubberne blomstrer i Budapest

– Vores gade er i 2012 med EU-penge blevet meget flot renoveret med træer, tre slags belægning og kun parkering i den ene vejside.

– YouTube playlist om nærområdet ved Köfarago utca: Spisesteder, seværdigheder og events. Se her.


 

– Vores gade er i 2012 med EU-penge blevet meget flot renoveret med træer, tre slags belægning og kun parkering i den ene vejside.

U-TV er webcameraer, der følger trafikmylderet flere steder i Budapest. Hvis du klikker ind på Blaha Lujza Tér og vælger retning: Jozsej Krt. ligger lejligheden bag husene skråt til højre 500 meter.- Se her.

– Sporvognene nr. 4 og 6 kører nu også om natten. Ellers er det sådan at den normale kollektive transport stopper kl. 23 og natbusser tager over.

HENNE I RADIOHUSETS MARMORKONCERTSAL LIGE BAG NATIONALMUSEET – 7 MINUTTERS GANG FRA LEJLIGHEDEN ER DER TIT KONCERTER TIL RADIOOPTAGELSE PÅ PROGRAMMET BARTOK. FOR NYLIG DUMPEDE JEG IND TIL DENNE KONCERT MED HOT JAZZ BAND—
– SE OG HØR DEN HER.

     

Kunstskøjtebanen i Városliget (Byparken) er det helt store trækplaster for børn i alle aldersklasser. Se info og åbningstider her.

    

 SÅ ER SKØJTEBANEN ÅBEN. —VIDEO HER.